Contactgegevens

Raven Psychologie
Laaxumstraat 20
3826AJ Amersfoort
033 737 0547
info@ravenpsychologie.nl
www.ravenpsychologie.nl
Telefonisch aanmelden

U kunt ons telefonisch benaderen met vragen, of om uw kind bij de praktijk aan te melden. Als wij aan het werk zijn met cliënten, staat de voicemail aan. Spreekt u gerust in, wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

E-mail

De praktijk is per e-mail bereikbaar via info@ravenpsychologie.nl. U kunt niet via e-mail aanmelden. Als u interesse heeft in aanmelding, dan kunt u dit uiteraard wel via een mail laten weten. Vermeld in de mail uw naam en telefoonnummer dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Crisis

Op de momenten dat wij niet bereikbaar zijn en u onmiddellijk behoefte heeft aan contact met een behandelaar, dan kunt u terecht bij uw eigen huisarts. Na 17.00 uur en in het weekend kunt u terecht bij de huisartsenpost in uw regio. Indien noodzakelijk kan de betreffende huisartsenpost de crisisdienst inschakelen.

Route

Raven Psychologie is gevestigd in de wijk Vathorst, Amersfoort. De praktijk is goed bereikbaar via de rondweg van Vathorst, afslag rotonde 7.

Openbaar vervoer

Met buslijn 3 is Raven Psychologie bereikbaar vanaf zowel treinstation Amersfoort Vathorst ( 2min. Met buslijn 3) als vanaf treinstation Amersfoort Centraal (20 minuten met buslijn 3). Stapt u uit bij bushalte ‘Damespolder’. Steek de brug over het water over en loop door tot aan de volgende brug. Steek ook deze tweede brug over en loop rechtdoor, langs het water van de Markenhaven, totdat u bij de eerste straat aan uw rechterhand bij de Laaxumstraat bent gekomen. U vindt ons op de hoek, bij nummer 20.

Klacht

Hebt u vragen of klachten, laat het ons dan weten. Wij vinden het prettig als u dit met ons bespreekt. Waar mensen met elkaar werken, ontstaan er ook soms misverstanden. Misschien bent u het met bepaalde zaken niet eens of bent u ontevreden.

Als u er met ons niet uitkomt, heeft u als cliënt het recht een klacht in te dienen. U kunt bellen of een brief schrijven naar de praktijk. Vindt u dit moeilijk of heeft het contact niet het gewenste resultaat, dan kunt u contact opnemen met een vertrouwenspersoon van het AKJ (voor Kind en Jeugd): 088-555 1000 of info@akj.nl . Voor meer informatie kunt u terecht op de website van het AKJ. Verdere informatie over klachtenprocedures vindt u hieronder.